PAX Bouw- en Industrieservice wordt beloond met KVO-B Duim

15november2017

Ieder jaar wordt door de werkgroep Keurmerk Veilig Ondernemen Bedrijventerreinen (KVO-B) Heerenveen een bedrijf aangewezen als winnaar van de zogenaamde ‘KVO-B Duim’. In het kader van het thema ‘schoon, heel en veilig’ heeft PAX Bouw- en Industrieservice dit jaar deze prijs in ontvangst mogen nemen. 

Binnen de Ondernemerskring Heerenveen opereert het Beheerteam Keurmerk Veilig Ondernemen Bedrijventerreinen Heerenveen. Tweemaal per jaar doet het Beheerteam (ondernemers, politie, brandweer en gemeente) een schouw over alle betrokken terreinen en nomineren ze bedrijven die volgens hen de zaken goed voor elkaar hebben.

Er is gebleken dat PAX Bouw- en Industrieservice het keurig voor elkaar heeft omtrent verlichting, hekwerk, camera's, etc. Ook is het Beheerteam zeer onder de indruk van hoe schoon en opgeruimd het gehele terrein (met name de hal) is en dat het oog heeft voor het collectieve belang van het bedrijventerrein. 

 

KVO-B Dum HeerenveenDe 'KVO-B Duim' wordt door Wilko Jan Aardema, voorzitter OKH, overhandigd aan Marco Veldman en Ronald Sandstra.