Nieuwe DAF en semi-huiftrailer

18maart2019

Vorige week is er bij PAX Bouw- en Industrieservice wederom een nieuwe DAF XF 480 FAN afgeleverd. Daarnaast is ook een nieuwe semi-huiftrailer aan de vloot toegevoegd. Beide zijn geheel naar wens opgebouwd.

De DAF XF 480 FAN is een 6x2 bakwagen en heeft een stuurbare naloop-as en een open laadbak met 7 meter laadruimte. Deze laadbak met zeer lage opbouw is specifiek voor de werkzaamheden van PAX Bouw- en Industrieservice ontwikkeld. Zo is de laadbak uitgerust met sjorogen en verbreedbare twistlocks en kan de ruimte optimaal benut worden door de opbergkisten. Daarnaast is ook het nieuwe werkpaard weer uitgerust met een autolaadkraan: de Palfinger PK-53002-SH

De nieuwe semi-huiftrailer is uitgerust met nieuwe PAX Groep zeilen en is ideaal voor o.a. machine transport. Deze trailer is in breedte en hoogte verstelbaar en kan geladen worden vanaf de zij-, boven- en achterkant.
 

DAF XF 480 BAKwagen

 

Op de foto rijdt de DAF XF 480 FAN met een uitschuifbare aanhangwagen van DRACO. Bijzonder aan deze aanhangwagens is dat ze in de lengte uitschuifbaar zijn tot 10 meter. Door de dubbele ligger ontstaat een stabieler geheel en is uitermate geschikt voor het vervoeren van units.
 

huiftrailer semi paxsemi huiftrailer