Nieuwe DAF XF 480 FAN

26februari2019

PAX Bouw- en Industrieservice heeft wederom een nieuwe DAF in gebruik genomen. Het betreft een DAF XF 480 FAN. De 6x2 bakwagen is uitgerust met een autolaadkraan en geheel naar wens opgebouwd.

Deze bakwagen heeft een stuurbare naloop-as en een open laadbak met 7 meter laadruimte. Deze laadbak met zeer lage opbouw is specifiek voor de werkzaamheden van PAX Bouw- en Industrieservice ontwikkeld. Zo is de laadbak uitgerust met sjorogen en verbreedbare twistlocks en kan de ruimte optimaal benut worden door de opbergkisten.


Verder is de nieuwste telg uit het wagenpark uitgerust met een krachtige MX-13 motor, standairco en een autolaadkraan: de Palfinger PK-53002-SH. Op zeer korte termijn worden er bij PAX Bouw- en Industrieservice nog twee nieuwe DAF’s en een semi-huiftrailer opgeleverd.
 

DAF XF 480 FAN Space Cab PAX

 

Op de foto rijdt de DAF XF 480 FAN met een uitschuifbare aanhangwagen van DRACO. Bijzonder aan deze aanhangwagens is dat ze in de lengte uitschuifbaar zijn tot 10 meter. Door de dubbele ligger ontstaat een stabieler geheel en is uitermate geschikt voor het vervoeren van units.
 

DAF XF 480 FAN Space Cab PAX

  Foto: SDM