PL125 ingezet bij uitbouwen generator

19maart2018

Het 4-puntsliftsysteem van PAX Bouw- en Industrieservice, de zogenoemde PL125, is ingezet bij het uitbouwen van een 32 ton zware generator te Sas van Gent. Na een technische revisie wordt deze generator weer geïnstalleerd.

Krappe ruimtes

Het hydraulische liftsysteem (PAX Lift 125) wordt ingezet voor laden/lossen, kantelen, positioneren en hijsen van industriële objecten in situaties waar reguliere kranen niet kunnen worden ingezet. Vooral in krappe ruimtes met beperkte hoogte biedt dit liftsysteem uitkomst. Gecombineerd met het railssysteem kunnen zware lasten niet alleen worden gehesen maar ook worden verplaatst. De PL125 kan lasten hijsen tot 125 ton.

 

Unieke eigenschappen

De PL125 heeft een aantal unieke eigenschappen om optimale flexibiliteit en veiligheid te waarborgen. Flexibiliteit door de compacte bouw met indrukwekkende hijscapaciteit en bewegingsvrijheid (X-Y-Z-richting). Maar ook flexibiliteit in tijdsplanning. Het liftsysteem zorgt voor rust bij bijvoorbeeld een machine (de)montage doordat de hijsmogelijkheid continu aanwezig is. Het draadloze besturingssysteem met automatische synchronisatie en display voor het aflezen van positie en belasting zorgt voor een volledige controle over de bewegingen. Daarbij is de PL125 eenvoudig te vervoeren en kan daarmee wereldwijd worden ingezet.

 

Elke eindpositie

Naast de PL125 beschikt PAX Bouw- en Industrieservice nog over de zeer compacte hydraulische PL40 en de robuuste PL200. Met deze liftsystemen kunnen machines of andere industriële objecten minutieus verplaatst worden tot op elke eindpositie. Zowel in- als outdoor.

 

Hydraulisch liftsysteem PAX

PL125 liftsysteem generator