Referentie

"De volledige service draagt eraan bij dat wij onze eigen resources efficiënter in kunnen zetten"

DMT Environmental Technology is gespecialiseerd in het ontwikkelen van technologieën op het gebied van biogas opwaardering met behulp van geavanceerde membraan-technologie.

Referentie

"Ook bij spoedklussen houden ze het hoofd koel en wordt er kordaat gehandeld"

"PAX heeft veel van onze pompen, leidingwerken en diverse onderdelen naar grote projecten vervoerd. Zoals afgelopen jaar in Engeland en Servië. Dit betrof klussen waarbij tot 150 vrachtwagens benodigd waren. Dit is voor PAX geen enkel probleem. Ook bij spoedklussen houden ze het hoofd koel en wordt er kordaat gehandeld. Ze zoeken naar de meest effectieve oplossing voor zowel Van Heck als diens opdrachtgever. Kortom, een prettige samenwerking die we in de toekomst graag willen voortzetten!"

Referentie

"Zeer betrouwbare logistiek onder alle omstandigheden!"

"Sinds jaar en dag maakt DeLaval Benelux gebruik van de diensten van PAX Dedicated Transport en voorheen Marrink Transport. Als marktleider van melkwinnings- voer- en management systemen in de melkveehouderij zijn de omstandigheden zeer divers. Vandaar dat de waarde van PAX, naast de fysieke distributie, voornamelijk bestaat uit het leveren onder

Referentie

"Communicatie en een strakke planning"

"Een activiteit van Paques bv is het transporteren van biomassa ten behoeve van opstarts van afvalwaterreactoren. Met PAX hebben we diverse tanktransporten gedaan in of naar verre bestemmingen. Sterke punten blijken hierbij communicatie, een strakke planning en de realisatie van transport aan de EU-buitengrenzen."

Referentie

"Er wordt altijd naar onze wensen geluisterd en gezocht naar efficiënte oplossingen"

"Op de locatie van PAX in Heerenveen is een afgeschermd gedeelte ingericht voor gastgebruik. Hier zijn alle middelen, zoals bovenloopkranen, aanwezig voor opslag, assemblage en verpakken. Deze additionele services bieden voor ons een ideale uitkomst en wij maken hier ook veel gebruik van.

Referentie

"Het grote voordeel is de complete service die wordt geleverd"

Onze drogers en indampers variëren enorm in grootte en gewicht en vereisen daarom bijna altijd speciaal transport. Hiervoor hebben we in PAX Bouw- en Industrieservice de juiste partner gevonden. Het grote voordeel is de complete service die wordt geleverd; vanuit onze werkplaats verplaatsen ze ons equipment zorgvuldig op vrachtwagen of boot en leveren deze ongeschonden af bij onze klanten in binnen- en buitenland

Referentie

"The activity of your team was very effective, accurate and rapid"

“The activity of your team was very effective, accurate and rapid. We have appreciated in particular the professionality and preparation of your staff and the collaboration attitude with our technical team and workers. For me it was a real enjoyment to know your company. I hope in the future to have the possibility to work togethere again.”

Referentie

"Een allround teamplayer die probleemloos samenwerkt met diverse partijen"

"Voor de uitbreiding van de productiecapaciteit van een melkpoederproducent in Midden-Nederland hebben wij vanaf de tweede helft van 2014 een complete installatie geleverd. Voor het lossen en inhijsen van deze apparatuur, alsmede de on-site logistiek, hebben we de hulp ingeschakeld van PAX Bouw- en Industrieservice. Het kraanwerk is onder regie van PAX

Referentie

"Wij verhuizen samen complete boortorens"

""Nadat Kielstra Kraanverhuur de kranen van PAX heeft overgenomen, is er een intensieve samenwerking tussen deze twee bedrijven ontstaan. Voor fabrieksverhuizingen en werkzaamheden in de zuivelindustrie worden door PAX Bouw- en Industrieservice veelvuldig kranen ingehuurd bij Kielstra Kraanverhuur.

Referentie

Maar het prettigste zijn de korte lijntjes. Even een telefoontje en alles wordt in gang gezet

Tank- en Apparatenbouw De Blesse is een van de grootste tankbouwers van Nederland en toonaangevend op het gebied van ondergrondse en bovengrondse opslagtanks, stoom- en dampvaten, drukvaten en wagentanks.

Referentie

"PAX heeft alle benodigde specialismes in eigen beheer"

"PAX heeft alle benodigde specialismes in eigen beheer: transport, kraanwerk en montagewerkzaamheden. Dit zorgt voor de korte communicatielijnen die noodzakelijk zijn om onze projecten vlekkeloos op te leveren. Bovendien wordt altijd alles uitgevoerd conform de gemaakt afspraken."