Machinemonteurs

Je wordt ingezet in teamverband op projecten in de regio, nationaal, Europees en met enige regelmaat wereldwijd. Ongeveer 40% van de tijd ben je bezig met het verplaatsen van bestaande machines en zo’n 60% met het plaatsen en assembleren van nieuwe machines op locatie. Daarnaast zijn ook hijs-, intern transport- en laad/loswerkzaamheden een belangrijk deel van de dagelijkse gang van zaken. Om deze combinaties professioneel en efficiënt voor onze opdrachtgevers te realiseren is een zeker organisatietalent onmisbaar.   Wij zoeken bij voorkeur monteurs met ervaring. Je bent in het bezit van een technische opleiding of beschikt over relevante werkervaring in de machinebouw, -verplaatsing en/of machine assemblage. Uiteraard ben je flexibel, een teamspeler en ben je inzetbaar in binnen- en buitenland. Toch kijken we bij PAX Groep niet heel veel naar cv’s. We vinden het vooral belangrijk dat jij echt bij ons past. Integer, trots en elke dag voor het beste gaan. Mouwen opgerold, borst vooruit; je kunt bij ons veel leren, maar het PAX-DNA heb je of heb je niet.  

Chauffeurs

PAX Bouw- en Industrieservice BV biedt een totaaloplossing voor (ver)plaatsingsuitdagingen. Van klein en kritisch tot groot en zwaar. Zowel nationaal als internationaal. Of het nu gaat om het transport van een 25 meter lange opslagtank of de complete verplaatsing en montage van een machinelijn. Wij vertalen logistieke uitdagingen in concrete oplossingen, veelal uitgevoerd met eigen specialisten en middelen. Wij beschikken over een wagenpark met vrachtwagencombinaties welke hoofdzakelijk voorzien zijn van een autolaadkraan en onder andere geschikt zijn voor speciale transporten. Er werken bij PAX Bouw- en Industrieservice ca. 100 mensen die dagelijks, op hun eigen gebied, bezig zijn de logistieke uitdagingen te volbrengen. Onze organisatie groeit en ontwikkelt zich voortdurend. Daarom zijn wij op zoek naar: 

Loodsmedewerker Plus

Geïnteresseerd om te werken in een boeiende wereld, waar techniek en transport samenkomen? Onze organisatie groeit en ontwikkelt zich voortdurend. Daarom zijn we voor onze locatie in Heerenveen op zoek naar een: Wij zoeken bij voorkeur iemand woonachtig in de regio Heerenveen die het niet erg vinden om zowel in dag- als avonddienst te werken. Je bent een enthousiast persoon en kunt goed samenwerken. Daarnaast heb je een ondernemend karakter en vind je het leuk om verschillende soorten werkzaamheden uit te voeren. Bij voorkeur heb je relevante werkervaring en ben je in het bezit van een heftruckcertificaat.    Toch kijken we bij PAX Groep niet heel veel naar cv’s. We vinden het vooral belangrijk dat jij echt bij ons past. Integer, trots en elke dag voor het beste gaan. Mouwen opgerold, borst vooruit; je kunt bij ons veel leren, maar het PAX-DNA heb je of heb je niet.