Referentie

"Met PAX als huisvervoerder weten wij dat we op tijd en op maat kunnen leveren"

Met PAX als huisvervoerder weten wij dat we op tijd en op maat kunnen leveren.

Referentie

"We monitoren onze levertermijnen en vaak wordt er sneller geleverd dan vastgelegd."

"De locaties van onze klanten zijn vaak moeilijker bereikbaar. Dit alles vraagt om een goede planning en transport. Hoe lang duurt de levering, hoe laat komt de transporteur en wordt het wel op de juiste plek gezet? Dit zijn bij ons veel gestelde vragen. We zochten een transporteur die dit begrijpt en naar kan handelen.

Referentie

"Een leverbetrouwbare partner voor het transporteren van onze producten"

"Wij maken producten met veel verschillende afmetingen. Toch is dit voor PAX nooit een probleem. Ze kennen na al die jaren onze producten goed en dat geeft ons ook een vertrouwd gevoel. PAX is een leverbetrouwbare partner voor het transporteren van onze producten."

Referentie

"Wij zien PAX als een verlengstuk van onze kwaliteit die wij voor ogen hebben."

"PAX is voor ons een betrouwbare logistieke partner, die naar tevredenheid van ons en onze klanten onze producten correct aflevert en hiermee een visitekaartje van ons bedrijf afgeeft."

Referentie

"Zeer betrouwbare logistiek onder alle omstandigheden!"

"Sinds jaar en dag maakt DeLaval Benelux gebruik van de diensten van PAX Dedicated Transport en voorheen Marrink Transport. Als marktleider van melkwinnings- voer- en management systemen in de melkveehouderij zijn de omstandigheden zeer divers. Vandaar dat de waarde van PAX, naast de fysieke distributie, voornamelijk bestaat uit het leveren onder

Referentie

"PAX zorgt voor een 'schone' levering."

"JOZ doet al een aantal jaren zaken met PAX als huisvervoerder. De slogan van JOZ is “home of the clean stable” en zegt zoveel als dat we alles clean willen hebben zowel bij de eindgebruiker als bij JOZ.

Referentie

"Vandaag besteld is morgen geleverd!"

"Vandaag besteld, is morgen geleverd! Dat is al jarenlang de gedachtegang van B.V. IJzerleeuw, samen met PAX kunnen wij deze service realiseren. Dankzij ons uitgebreide wagenpark van bakwagens, citytrailers en opleggers kunnen wij onze producten op elke geschikte wagen bij onze klanten aanleveren. Daarnaast heeft elke chauffeur