Deelzendingen

We maken gebruik van verschillende transporteurs en wij bieden ook groupagediensten aan. We combineren kleinere zendingen van verschillende ondernemers tot grotere ladingen en kunnen zo betere prijzen bedingen bij transporteurs.

Het verzorgen van een goederenstroom gaat verder dan het transport alleen. PAX Integrated Logistics plant en verzorgt het gehele vervoersproces. Onze klus is pas geklaard als alles geregeld en op plaats van bestemming is.

Wij maken gebruik van alle mogelijke transportmiddelen. We vervoeren over de weg, het water, het spoor en door de lucht. Daarbij regelen wij alle douaneformaliteiten. Ons uitgangspunt? De wens van u als klant. 

 

Zeevracht

Voor zowel zeetransport van volle containers (FCL) als die van niet volledige (LCL), bieden wij u de juiste oplossing voor een goede prijs. Transport over water is perfect als u goederen van en naar plekken over de hele wereld vervoert. Het is veilig, voordelig en milieuvriendelijk. Tevens transporteren we via het uitgebreide net van vaarwegen door heel Europa, van bulkgoederen tot pallets. Ook regelen wij alle formaliteiten met de douane. 

Opslag

In Joure en Alphen aan den Rijn beschikken wij over een eigen distributiecentrum. Als klant kunt u hier uw goederen voor korte of langere tijd opslaan. Desgewenst bewerken wij uw goederen voor een volgend logistiek traject. Denk hierbij aan: herverpakken, foliën en bestickeren. Ook voorraadadministratie en order picking is bij ons in goede handen.

Luchtvracht

Via Schiphol, Amsterdam of Rotterdam Airport kan uw vracht naar alle plaatsen op de wereld worden getransporteerd. Ook als u goederen wilt importeren is luchtvracht natuurlijk een optie. Wij hebben de kennis en ervaring om uw vracht snel en veilig van a naar b te brengen. Uiteraard regelen we ook alle douaneformaliteiten.  

Nam iaculis ante

Lorem ipsum dolor sit amet, so culor dona sit da lorem.

Douane

Wie internationaal zaken doet krijgt te maken met douaneformaliteiten. Veel papierwerk, met de nodige haken en ogen, waar specifieke kennis voor vereist is. Met alle benodigde kennis, nemen wij uw douaneformaliteiten uit handen bij de in-, uit- en doorvoer van uw goederen. Onze specialisten combineren daarbij alle kennis van transport (weg, lucht, rail en zee) tot aan de douaneafhandelingen.

Rail Cargo

Soms is het verstandig om uw goederen per spoor te vervoeren. Wij zoeken altijd naar de beste oplossing. De wens van de opdrachtgever is ons uitgangspunt. Gaat het transport de grens over, dan regelen wij alle douaneformaliteiten.