Referentie

"Wij laten het graag aan PAX over"

"Dankzij de hoogtechnologische infrastructuur van onze logistieke centra én een voorraad van meer dan 1500 producten, zijn onze klanten zeker van een snelle en betrouwbare levering. Om ons te helpen deze service te garanderen, laten we de import afhandeling van zeecontainers, lucht- en LCL-zendingen uit alle hoeken van de wereld dan ook graag aan PAX over.

Referentie

"Communicatie en een strakke planning"

"Een activiteit van Paques bv is het transporteren van biomassa ten behoeve van opstarts van afvalwaterreactoren. Met PAX hebben we diverse tanktransporten gedaan in of naar verre bestemmingen. Sterke punten blijken hierbij communicatie, een strakke planning en de realisatie van transport aan de EU-buitengrenzen."

Referentie

"Zorgeloos importeren dankzij PAX"

Ruim een jaar verzorgt PAX Integrated Logistics nu de import voor de Stoelendiscounter. We regelen in goed overleg de zeevracht, de inklaring en we leveren de container af in Scharnegoutum.

Referentie

"Transport en douane goed geregeld"

PAX Integrated Logistics regelt de import vanuit India voor Fiets-o-fit en het transport vanuit Rotterdam naar Sneek.Fiets-o-fit uit Sneek is een internationaal opererende importeur en distributeur die zich o.a. richt op de