Wij zijn altijd opzoek naar ervaren charters en jonge talenten die graag in een informele sfeer en teamverband werken. Momenteel hebben wij vacatures voor charters in Amsterdam, Rotterdam, Frankrijk en Antwerpen, maar we hebben ook ruimte voor andere mogelijkheden/regio's.

NABEK is al sinds 1937 een begrip in de transportwereld. Dagelijks zijn er circa 125 vaste charters voor ons in de weer. Zowel in Nederland, België , Duitsland als Frankrijk. 

 

 

Charter NABEK Amsterdam - Midden en Zuid-Nederland

NABEK Amsterdam is sterk in de distributie en groupage van bouwgerelateerde producten en is op zoek naar charters/eigen rijders met kooiaap vanuit de regio's Midden en Zuid-Nederland.

Charter NABEK Rotterdam

NABEK wegtransporten is sinds jaar en dag een begrip in de Nederlandse logistiek. De laatste jaren hebben wij ons gespecialiseerd in staaltransporten en het vervoer van bouwmaterieel en stukgoed. Helpt u mee aan onze groeiende dienstverlening?

Charter NABEK Antwerpen

We zijn op zoek naar enthousiaste charters/partners die zich flexibel opstellen en het geen probeem vinden om onderweg te overnachten. U dient in het bezit te zijn van een eigen trekker (minimum Euro 5). Het bezit van een eigen trailer is een pré, doch geen must. Bent u geïnteresseerd in een samenwerking met ons? Neem dan vandaag nog contact op.