Wij zijn altijd opzoek naar ervaren charters en jonge talenten die graag in een informele sfeer en teamverband werken. Momenteel hebben wij vacatures voor charters in Amsterdam, Rotterdam, Frankrijk en Antwerpen, maar we hebben ook ruimte voor andere mogelijkheden/regio's.

NABEK is al sinds 1937 een begrip in de transportwereld. Dagelijks zijn er circa 125 vaste charters voor ons in de weer. Zowel in Nederland, België , Duitsland als Frankrijk. 

 

 

Charter NABEK Alphen aan den Rijn - Midden en Zuid-Nederland

NABEK Alphen aan den Rijn is sterk in de distributie en groupage van bouwgerelateerde producten en is op zoek naar charters/eigen rijders met kooiaap vanuit de regio's Midden en Zuid-Nederland.

Charter NABEK Rotterdam

NABEK wegtransporten is sinds jaar en dag een begrip in de Nederlandse logistiek. De laatste jaren hebben wij ons gespecialiseerd in staaltransporten en het vervoer van bouwmaterieel en stukgoed. Helpt u mee aan onze groeiende dienstverlening?

Charters gezocht - diverse mogelijkheden

NABEK zoekt goede en betrouwbare charters voor verschillende regio's en verschillende soorten goederen. Wij zoeken charters waarmee we een langdurige samenwerking kunnen opbouwen zodat beide partijen optimaal van elkaar kunnen profiteren.