PAX Groep richt zich op de coördinatie en uitvoering van logistieke projecten. Of het nu gaat om een distributierit van A naar B, het transport van een 25 meter lange opslagtank of de montage van een machinelijn. Wij vertalen uw wensen in concrete oplossingen, veelal uitgevoerd met eigen specialisten en middelen. Altijd met één onderliggend doel: onze klanten succesvoller maken. Daarbij willen we bovenal gewoon een prettig bedrijf zijn om mee én bij te werken.

 

Integrale oplossingen

Verbindingen maken, letterlijk en figuurlijk. Door het combineren van logistieke disciplines bieden wij een integrale oplossing op de meest uiteenlopende logistieke vraagstukken. Geen lading te groot, geen land te ver. Wij denken niet in grenzen, maar voorzien in mogelijkheden. We zijn wereldwijd actief, maar de focus ligt op de complexe logistieke bewegingen in de Europese ‘Delta’. Hierbinnen coördineren we de inkomende en uitgaande stromen voor zowel toeleveranciers als eindgebruikers.

 

Duurzame relaties

De meerwaarde van PAX Groep? Die komt pas echt tot uiting naarmate we onze klanten beter leren kennen. Hoe meer inzicht we krijgen, hoe beter we onze kennis en expertise toe kunnen passen. Wij willen meer zijn dan een logistiek dienstverlener. Daarom investeren we in duurzame relaties met onze klanten. Een gezonde en solide basis creëren waaruit we tot de beste oplossingen komen.
 

Gezond groeien

PAX Groep heeft de ambitie om de aankomende jaren gestaag en gezond door te groeien. Niet zozeer groei in de vorm van omzet, maar met name groei in de kwaliteit van onze dienstverlening. Onszelf nog verder ontwikkelen, nog meer tevreden klanten, nog meer obstakels overwinnen. Dát zijn onze uitdagingen om verder te groeien in de wereld van de logistiek.


Onze basis

Al 90 jaar lang wordt er bij PAX Groep gewerkt met drie kernwaarden: wilskracht, eendracht en daadkracht. Het is het fundament van onze organisatie en zal dat ook altijd blijven. Ze staan aan de basis van wie we zijn en hoe we handelen.
 


Wilskracht

Elke dag beter willen worden, elke dag obstakels overwinnen en elke dag het beste voor onze klanten. Maar het beste ligt niet altijd voor de hand. Daarom blijven we ons ontwikkelen en ontdekken we kansen om onze klant keer op keer de beste oplossing te bieden. Dit streven, deze wilskracht, om altijd voor het beste te gaan, zit in ons bloed. Wij gaan door waar anderen stoppen, elke dag weer.
 


Eendracht

Alleen kunnen we veel, samen nog veel meer. Wij geloven in de kracht van het collectief. Met z’n allen zetten we de schouders eronder om samen tot topprestaties te komen. Daarbij staat ook samenwerking met de klant centraal. Van begin tot eind persoonlijk en betrokken. We zien namelijk welke krachten er vrijkomen als bepaalde partijen elkaar vinden en hun kennis delen.
 


Daadkracht

We opereren wereldwijd, maar willen te allen tijde het menselijke karakter van een lokale organisatie behouden. Geen ingewikkelde constructies en mooie praatjes. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Duidelijk, betrouwbaar en recht door zee. Zo ontstaat wederzijds vertrouwen en dat is het fundament voor onze langetermijnrelaties. 

 

Historie PAX Groep

Het ware barre tijden in 1923, ook voor landarbeider Pieter Plantinga. Om toch brood op de plank te brengen besloot hij, naast zijn werkzaamheden op de Groningse akkers, zijn heil te zoeken in de transport. Met geleend geld van de plaatselijke boer wist hij een oude brandweerwagen op de kop te tikken. Deze Ford TT Truck* werd volledig opgeknapt en omgebouwd tot vrachtwagen.

Verantwoord Ondernemen

Sinds de beginjaren van PAX Groep is er altijd veel waarde gehecht aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zo handelen wij altijd met respect voor werknemers, maatschappij en milieu. Dit betekent dat wij zorgen voor goede arbeidsvoorwaarden en voortdurend investeren in kennis en opleiding van onze werknemers.

De dynamische wereld van PAX Groep

Elke dag staan wij weer voor nieuwe uitdagingen. Met 160.000 transporten per jaar en ruim 2000 klanten in 45 landen is geen dag hetzelfde bij PAX Groep. Bekijk hier de infographic van PAX Groep.

Nieuws

Volle dame op transport naar Waddenzee

07-12-18 - Sinds gisteren staart een bijzondere dame uit over de Waddenzee. PAX Integrated Logistics bracht in samenwerking met PAX Bouw- en Industrieservice het 3 ton zware beeldwerk, genaamd 'Wachten op hoog water', naar de dijk bij Holwerd.  Het gaat om twee van metaal gelaste vrouwen van vijf meter hoog. Een volle vrouw en een dunne vrouw, ze kijken uit over de zee en sym- boliseren de zoektocht naar balans en uitwissel- ing. Voor de volle vrouw is het nog wachten op haar slankere metgezel. Deze is nog niet voltooid en volgt, als alles meezit, in het voorjaar.