"Er wordt altijd naar onze wensen geluisterd en gezocht naar efficiënte oplossingen"


Foppe Bron, Manager Global Efficiency Improvement, Huhtamaki

"Op de locatie van PAX in Heerenveen is een afgeschermd gedeelte ingericht voor gastgebruik. Hier zijn alle middelen, zoals bovenloopkranen, aanwezig voor opslag, assemblage en verpakken. Deze additionele services bieden voor ons een ideale uitkomst en wij maken hier ook veel gebruik van.
Bovendien biedt deze ruimte uitkomst omdat we de machines en productielijnen hier uitvoerig kunnen testen. Dit is ook nodig aangezien onze machines wereldwijd verscheept worden en dus ook te maken hebben met verschillende netspanningen en -frequenties. Er wordt verder altijd naar onze wensen geluisterd en gezocht naar efficiënte oplossingen. Met deze manier van werken is PAX voor ons gewoon de ideale partner."

 

logo huhtamakiHuhtamaki Molded Fiber Technology is onderdeel van de Huhtamaki Group, een wereldwijde fabrikant van consumentenverpakkingen met ruim 14.000 medewerkers in 31 landen. Met 64 fabrieken wereldwijd en een hoofdkantoor in Espoo te Finland is Huhtamaki één van de grootste spelers in haar marktsegment.
Bij Huhtamaki Molded Fiber Technology te Franeker ligt de focus op de ontwikkeling, revisie en nieuwbouw van machines en productielijnen die milieuvriendelijk verpakkingsmateriaal van vormkarton fabriceren. Dit vormkarton wordt gebruikt voor het verpakken van onder andere andere eieren, fruit, groenten en industriële producten.

  

Meer PAX Bouw- en industrieservice Referenties

Dienst

CASTLE

Met CASTLE bieden wij u Opslag en Stalling, zowel binnen als buiten. Ook voor Assemblage, Verpakkingsactiviteiten en Logistieke handling.